<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till Gävle sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss får du möjlighet att utveckla dina kunskaper i en dynamisk och mångfacetterad verksamhet. Röntgenkliniken ingår som en del i Intern produktion. Vid mottagningen med sina cirka 100 medarbetare finns konventionell röntgen, 3 datortomografer, ultraljud, genomlysning och 3 Magnetkameror samt Interventionell radiologi lab med kombinerad Datortomografi och angiografiutrustning.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalité och känsla.

Du kommer att ingå i ett trivsamt team med bred kompetens där du arbetar självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter inom diagnostisk radiologi. Du som nyanställd kommer att få en omfattande individuell introduktion.

Röntgenavdelningen är bemannade dygnet runt, vilket innebär att nattjänstgöring med lokal nattavtal ingår.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Som person trivs du med ett omväxlande arbete och kan hantera situationer med både högre och lägre tempo på ett strukturerat sätt.

Du som person har en stark personlig drivkraft och är flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Ett gott bemötande med respekt är en självklarhet för dig i kontakter med patienter och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Vid längre anställning erbjuda vi dig flyttbidrag om du vill flytta till Gävle. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här .
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök här