<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vidareutbildad sjuksköterska till uppvakningsavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Uppvakningsavdelningen i Gävle söker en ny kollega. Vi är en modern uppvakningsavdelning där vi arbetar med patienten i fokus. Teamet består av kompetenta medarbetare inom kategorierna undersköterskor, allmänsjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor, vi har även en Medicinsksektionsledare knuten direkt till verksamheten.
Vi är en avdelning under ständig utveckling med starkt fokus på vår gemensamma patient och högt ställda krav på kvalitet till patienten och en god arbetsmiljö.
För oss är kompetensutveckling viktigt och vi arbetar aktivt med att stärka kompetensen hos medarbetarna.
Vi erbjuder ett omväxlande arbete i nya fräscha och funktionella lokaler och en engagerad arbetsgrupp där vi tar väl hand om varandra.
Arbetstider är måndag-torsdag dygnet runt, fredag till kl. 22.00 och lördag och söndag kl.11-19

Välkommen till oss.

Arbetsuppgifter

På uppvakningsavdelningen övervakas patienter efter operation och narkos tills dessa att patienten är väl smärtlindrad och
fri från illamående samt stabil i sina vitala parametrar.
Arbetet utförs med patienten i fokus och i nära samarbete med avdelningens övriga personal.
Arbetstider är måndag-torsdag dygnet runt, fredag till kl.22.00 och lördag och söndag kl. 11-19

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vidareutbildning inom anestesi eller intensivvård, du har ett eget driv i arbetssituationen och är lyhörd i kontakten med patienter, kollegor och kunder.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av postoperativt arbete.
Stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.

Ansök här