<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till BUP-mottagning Södertull

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vill du arbeta på en arbetsplats med patienten i fokus och med kollegor som har ett stort engagemang för sitt uppdrag? Barn- och Ungdomspsykiatriska (BUP) bedömnings- och utredningsenheten Södertull i Gävle är en välfungerande enhet med en trevlig och kunnig personalgrupp. De som arbetar på mottagningen har lång erfarenhet av att arbeta med psykiatriska bedömningar och utredningar av barn och ungdomar upp till 18år. Mottagningen följer nationella riktlinjer och det finns lokala vårdprogram för flertalet tillstånd.

På mottagningen har vi en bred kompetens med läkare, sjuksköterskor, psykologer, socionomer, skötare, specialpedagog, logoped och medicinska sekreterare.

Arbetsuppgifter

På BUP-mottagning Södertull kommer du att i nära samarbete med flera olika yrkesprofessioner arbeta med barn och ungdomar i åldern 0-17år. Arbetsuppgifterna innefattar arbete som mottagningssköterska med rådgivningsfunktion, medicinuppföljningar, samt regelbunden jourverksamhet på dagtid. Samverkan med vårdgrannar och andra aktörer så som Elevhälsa, Socialtjänst och Familjehälsan är en viktig del av arbetet.

Du förväntas bli en del i verksamhetens utvecklingsarbete och bidra till att skapa gott teamarbete och en god arbetsmiljö. Barnpsykiatriska bedömning och triagering via telefon kan ingå på en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska. Vi ser det som meriterande om du är vidareutbildad inom psykiatri och har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och familjer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Region Gävleborg kräver uppvisande av utdrag ur belastningsregistret inför anställning vid arbete med barn och ungdomar.

Ansök här