<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Akutmottagningen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall är trivsam kommun med sina 37 000 invånare. Kommunen är belägen mitt i Sverige längs med hälsingekusten. Du tar dig till Stockholm med snabbtåg på 2,5 timme och både Sundsvall och Gävle ligger inom en timmes restid med tåg. Staden rymmer en storslagen och varierande natur. Här finns skärgården med över hundra öar, långa ständer och vackra fiskelägen för bad, fiske och båtliv. Kulturen har djupa rötter som påminns genom bland annat hälsingegårdarna och den levande musiken. I staden finns även ett stort utbud av restauranger, kaféer, shopping och uteliv för dem flesta smakerna.
Läs mer om kommunen här: https://www.hudiksvall.se

Akutmottagningen har en dygnet runt verksamhet och tar emot i snitt 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid har vi även barn, ögon, öron, gyn, psyk och familjeläkarjour.

Arbetsuppgifter

Vårt patientklientel är väldigt varierat, från äldre multisjuka till svårare traumafall.

Vi är runt 45 anställda som arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska, och går runt på alla specialiteter. Arbetsgruppen är erfaren och professionell med mycket humor. Vi har roligt på jobbet, och ny personal har alltid känt sig välkommen och omhändertagen.

Akutmottagningen är en mycket stimulerande arbetsplats, om man trivs med att inte veta hur dagen kommer att se ut, tycker om varierad arbetsbelastning och tycker om att möta och hjälpa många olika människor.

Vi arbetar 3-skift, med liten övervikt på kvällstjänstgöring, då vi har som mest att göra. Under våren påbörjades ett tvåårigt projekt med arbetstidsförkortning, på båda akutmottagningarna. Det innebär i korta drag att kvällsturerna kvoteras upp, så man får cirka 20% kortare kvällspass.

Kvalifikationer

Sjuksköterskelegitimation är ett krav. Erfarenhet av akutsjukvård, gärna akutmottagning/HIA/IVA är meriterande. Du som är nyfärdig är också välkommen att söka.

Vi söker dig som har hög stresströskel, mycket god förmåga att göra snabba och korrekta prioriteringar i varierande patientströmmar, kan arbeta självständigt samt har en mycket god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrundsord: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet och öppenhet & ärlighet.

Ansök här