<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Hjärtintensivvårdsavdelningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Välkommen till ett glatt gäng på HIA i Gävle. Du kommer att erbjudas praktisk och teoretisk utbildning internt. Möjlighet att gå kardiologikurs på HiG under arbetstid finns. Vi har ett utarbetat mentorsprogram där alla nya medarbetare erbjuds en mentor. Vi har ett nära samarbete med hjärtavdelning, kardiologisk interventionscenter (KIC) och hjärtmottagning.
Vi har även ett nära samarbete med IVA, som finns tillhands som konsult.

Undrar du över något? Tveka inte att ringa eller maila!

Arbetsuppgifter

Sjuksköterskor sökes för rotationstjänst inom kardiologi.

Anställningen inleds med att man det 1:a året jobbar på våran dagverksamheten som är kopplad till KIC ( kardiologiskt inteventions centrum) Där genomförs planerade och akuta coronarangio, samt pacemaker operationer.

Under dagpasset arbetar 2 sjuksköterskor som handhar förberedelser och koordinerar inflödet av patienter. Kvällstid är det 1 sjuksköterska med ansvar för eftervården och utskrivning alternativt förflyttningar till annan enhet. Verksamheten har inte öppet på nätter eller helger.

Efter det först året sker introduktion på HIA som har dygnet runt verksamhet. Därefter är det tänkt att man roterar mellan dagverksamhet och HIA. På avdelningen bedriver vi både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Förutom ordinarie sjuksköterskeuppgifter ingår även bland annat att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV. Hjärtövervakning med Mida, artärnålar, artärprovtagning och administrering av potenta läkemedel. Vi ingår i teamet vid hjärtstoppslarm på sjukhuset och vi tar emot Mobimedanrop från ambulanser inom Region Gävleborg. I "rädda hjärnan-flödet" är det hos oss patienten ligger de första timmarna.

Vår bemanning är 1 sjuksköterska per 2 patienter och 1-2 undersköterskor på 4-6 patienter. På HIA finns det 6 vårdplatser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att lära sig mer om hjärtsjukvård. Erfarenhet som sjuksköterska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi lägger också stort fokus på bemötande och förmågan till att vara flexibel, något vi tror kan bidra till gott samarbete. Det är det lilla extra som gör den stora skillnaden! Vi tror på rak och tydlig komunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning sker efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök här