<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefssekreterare till Ortopedkliniken Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Som chefssekreterare arbetar du på uppdrag av Verksamhetschef i nära samarbete med länets Vårdenhetschefer inom VO Ortopedi.

Förekommande arbetsuppgifter är bland annat att dokumentera minnesanteckningar eller protokoll, administrera möten, fakturagranskning, arbeta i personalsystem, resebeställningar, IT/TELE, lokalbokningar, beställa förråd, möbler och lokalanpassningar, uppföljningar i patientadministrativa systemet Elvis och röntgenlistor, hantera remisser och kallelser. Statistik- och produktionsuttag via Cyklop.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning samt erfarenhet från administrativt arbete. Erfarenhet av fakturahantering. Högskolekompetens inom administration och/eller hälso- och sjukvård är meriterande.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datorvana och arbetar tryggt i Officepaketet. Det är även meriterande om du har praktisk erfarenhet av våra IT-system Melior, Elvis, Agresso, Proceedo, Cyklop samt telefonihantering.
Vi ligger i framkant när det gäller digital utveckling och ser det som en fördel om du har intresse för detta.

Stor vikt läggs vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund: professionalism & ansvar, respekt & ödmjukhet, öppenhet & ärlighet. Du har också förmågan att arbeta självständigt samt i grupp och är flexibel och noggrann.

Ansök här