<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist i allmänmedicin/ST-läkare till Sandviken Norra och Södra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Norra och Sandviken Södra Din hälsocentral har tillsammans ansvar för en befolkning på 24 000 invånare inom Sandvikens kommun. Våra hälsocentraler ligger på Sandvikens sjukhus. Vid hälsocentralerna arbetar idag cirka 100 medarbetare. På mottagningarna arbetar distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare tillsammans med arbetsterapeuter, fysioterapeuter och våra psykosociala team.

Vi arbetar mycket tvärprofessionellt på hälsocentralerna och vi jobbar även mycket tillsammans på hälsocentralerna och läkarna har gemensamma träffar dagligen.

Arbetsuppgifter

Är du specialistläkare inom allmänmedicin alternativt ST-läkare eller underläkare med intresse för primärvård? Vill du vara med och utveckla framtidens primärvård tillsammans med oss?

Våra 12 allmänspecialister och 15 ST-läkare söker nu nya kollegor för att vidareutveckla vår utbildningscentral. Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten, tycker om att handleda våra utbildningsläkare och trivs med att arbeta i en lärandemiljö.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en positiv, engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd av dina arbetskamrater, dina arbetskamrater får tillgång till din kompetens och tillsammans får vi möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande som vi står för.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin. Alternativt har du en läkarexamen och ett intresse för primärvård. Du är flexibel, har stort ansvarstagande och är lösningsfokuseradmed god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper.

Körkort erfordras.

Ansök här