<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Kilafors Din hälsocentral och dagrehab i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområdet Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till verksamhetsområdet hör även sjukvårdsrådgivning, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, familjecentral. Våra patientlöften - alltid, nära och trygg- är stommen i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på dagrehabiliteringen Bollnäs/Ovanåker som ligger på sjukhusområdet i Bollnäs och på Kilafors Din hälsocentral. Fördelningen är cirka 50% dagrehab och 50% hälsocentral.

Som fysioterapeut på hälsocentralen ska du tillsammans med befintlig fysioterapeut ansvara för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser/tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det fysioterapeutiska kompetensområdet. Arbetet bedrivs både i patientens hem och på mottagning. Som fysioterapeut på dagrehab arbetar du med patienter som behöver rehabilitering efter stroke och/eller neurologisk sjukdom. Arbetet sker såväl individuellt som i grupp i samverkan med övriga yrkesgrupper vid dagrehab. Du förväntas också vara ett stöd och kunna ge information till patientens närstående.

Kvalifikationer

Du är utbildad fysioterapeut och gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier och enskilt. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av neurologi och neurologisk rehabilitering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här