<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Audionom till hörcentralen i Hudiksvall

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde öron-, näs-, hals är en länsgemensam klinik med verksamhet på fyra orter. Verksamheten består av öronmottagning och öronoperation i Gävle och Hudiksvall, öronmottagning i Bollnäs och Sandviken, samt hörselvården i länet.

Vårdenheten hörselvård består av länets hörcentraler belägna i Gävle, Hudiksvall, Sandviken och Bollnäs. teknisk hörselvård i Gävle och Hudiksvall, samt hörselhabilitering som arbetar länsöverskridande med lokaler i Gävle och Hudiksvall. Hörselvården har 37 medarbetare. Enhetens totala verksamhet består av hörapparatutprovning, hörseldiagnostik, installationer av hörhjälpmedel i hem och skolor, reparationer av hörhjälpmedel och habiliteringsinsatser till barn och vuxna med hörselnedsättning. I Hälsingland arbetar nio audionomer och nu söker vi ytterligare en kollega.

Arbetsuppgifter

På grund av föräldraledighet och framtida pensionsavgång söker vi nu en ny kollega. Du kommer att arbeta med diagnosmätningar till ÖNH-läkare samt rehabilitering av vuxna personer med hörselnedsättning där diagnosmätningar, rådgivning och anpassning av hörhjälpmedel ingår. I tjänsten ingår nära samverkan med hörselhabiliteringen och tekniska hörselvården samt öra-näsa-hals mottagningen.

Din huvudsakliga arbetsort kommer att vara i Hudiksvall och med tjänstgöring i Bollnäs några dagar per månad. Vi arbetar i journalsystemet Melior, tidboken Elvis samt AuditBase.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad audionom alternativt snart klar med din audionomutbildning. Som person är det önskvärt att du är intresserad av att ta till dig nya kunskaper, är initiativrik och öppen för nya idéer.

Vi värdesätter att du har ett positivt förhållningssätt, är noggrann, ansvarstagande och trivs att jobba i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är önskvärt men inget krav.

Kom gärna in med ansökan redan idag, då vi arbetar med löpande urval.

Ansök här