<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Psykiatrisjuksköterska till Sandviken Södra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sandviken Södra Din hälsocentral har ansvar för en befolkning på ungefär 12000 invånare inom Sandvikens kommun. Vår hälsocentral ligger på Sandvikens sjukhus, med ytterligare en hälsocentral i samma byggnad. Vid hälsocentralen arbetar idag cirka 55 medarbetare. Vi har tre familjeläkare och tio ST-läkare på vår utbildningscentral. På hälsocentralen arbetar psykiatrisjuksköterska, psykolog och kurator tillsammans med distriktssköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter.

Vi arbetar mycket tvärprofessionellt inom hälsocentralen, exempelvis med gruppverksamhet. Vi arbetar även tvärprofessionellt med våra primärvårdsakuta patienter.

Arbetsuppgifter

Som psykiatrisjuksköterska ingår du i ett psykosocialt team tillsammans med kurator och psykolog.

Du kommer att arbeta med patienter som är över 18 år och är i behov av kortidsinriktad samtalsbehandling. Arbetet innebär bedömning av psykisk ohälsa, självständigt psykoterapeutiskt och psykosocialt arbete. I arbetet utför du både individuell terapi och gruppbehandlingar. Arbetet innebär nära sammanbete med övriga professioner på hälsocentralen som läkare, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, rehabkoordinator och distriktssköterskor.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri. Vi ser helst att du är steg 1 utbildad inom KBT och det är meriterade med tidigare erfarenhet från primärvård alternativt psykiatrin.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Ansök här