<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till sömnapné mottagning

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

Lungmottagningen utökar sin mottagning och söker nu en sjuksköterska med inriktning mot sömnapné. Sömnapné innebär andningsuppehåll som obehandlad kan ge ökad risk för stroke, hjärtinfarkt, diabetes mm. Du kommer att ingå i en erfaren arbetsgrupp och vi har individuell introduktionstid. Arbetet innebär att du följer patienten genom hela vårdkedjan med att diagnostisera, behandla samt följa upp patienterna. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. I vårt arbetsteam ingår läkare, sjuksköterskor och undersköterskor samt sekreterare. Dina arbetstider är dagtid måndag-fredag.
Utöver sömnapné ingår även sedvanliga arbetsuppgifter hos Lungmottagningen som att assistera vid bronkoskopi, telefonrådgivning, förbereda inför läkarbesök mm. Det tillkommer även administrativa arbetsuppgifter som tidsbokning
Lungenheten består av avdelning 109L och Lungmottagningen där sömnapnémottagningen ingår. Lungmottagningen bedriver planerad vård för hela Gävleborgs län.

Kvalifikationer

Vi behöver dig som är legitimerad sjuksköterska och som är intresserad av lungsjukvård. Du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här