<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare i allmänmedicin till Ljusdal Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Verksamhetsområde Ljusdal består av hälsocentralerna Ljusdal,Järvsö och Färila med totalt ca 19500 listade patienter varav ca 10500 är listade på Ljusdal HC.
Vi har en dygnet runt öppen jourmottagning samt en närvårdsavdelning i samarbete med kommunen med 8 HSL platser och 8 SOL platser.
Vi befinner oss i Sveriges mitt endast 3 timmars tågresa från Stockholm.
Här finns ett brett aktivitetsutbud såväl vinter som sommar.
Här har Du möjlighet att följa patienten genom livets olika faser.
Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete kortare eller längre tid inom Vår nära Vård

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Ljusdal.
Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en engagerad och trygg arbetsgrupp.
Du har kontinuerligt stöd av erfarna handledare men förväntas ta ansvar för din egen fortbildning samt dela med dig av dina kunskaper till övriga medarbetare.
Vi satsar på fortbildning och kompetensutveckling och är flexibelt inställda till att Du själv ska forma ditt tjänsteinnehåll.
På enheten pågår verksamhetsutveckling med fokus på Nära vård och vi vill därför att Du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och vara en del i utvecklingsarbetet med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård.Som ST-läkare hos oss har du förmåner som utbildningsersättning och möjlighet till utlandspraktik. Vi har schemalagda ST-träffar där alla ST -läkare träffas med temadagar, föreläsningar samt utbyte av erfarenheter. På vår digitala mötesplats för ST-läkare hittar du allt du behöver. Region Gävleborg har goda möjligheter att ge stöd för forskning och utveckling via CFUG(centrum för forskning och utveckling i region Gävleborg).

Primärvården i Gävleborg håller en hög kvalitet på ST-utbildningen och har under hösten 2016 genomgått en SPUR-inspektion. Vi har ett eget kursprogram för kompetenserna; barn- och ungdomssjukvård, kommunikation, ledarskap, handledarskap, vetenskap- och kvalitetsarbete samt läkemedel. Att vara ST-läkare hos oss är förenligt med deltidsarbete och antalet jourer behöver inte vara betungande. Du har stora möjligheter att styra över din arbetstid.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och goda kunskaper i svenska språket med en godkänd C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom svensk primärvård eller svensk specialitvård. Du har intresse för allmänmedicin och en vilja att utveckla vården.
Du är flexibel, ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga med samtliga professioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande

Ansök här