<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Ultraljudsbarnmorska till förlossningen Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ultraljudsmottagningen är belägen inne på Spec MVC vägg i vägg med förlossningen vilket möjliggör ett nära samarbete och känsla av tillhörighet. Ultaljudsgruppen består av 5 ultraljudsbarnmorskor vilka alla arbetar deltid och 2 av dem roterar övrig tid in till förlossningsverksamheten.
Vi arbetar med moderna ultraljudsapparater från GE. Det finns 2 ultraljudskunniga läkare knutna till verksamheten.
Till årsskiftet utökar vi ultraljudsverksamheten med c a 2000 besök då vi kommer att erbjuda tidiga ultaljud.

Arbetsuppgifter

Ultraljudsbarnmorska som utför organscreening, flöden, tillväxtultraljud och f o m 2020 även tidiga ultraljud.
Du kommer att arbeta med moderna ultraljudsapparater från GE. Ultraljudsmöten för utbildning och reflektioner sker regelbundet.
Tidsmässigt bra mottagningar som möjliggör bildgranskning efter undersöknng. Generösa möjligheter till kurser och utbildningar.
Nuvarande arbetsgrupp består av 5 ultraljudsbarnmorskor.
Arbetstider är måndag t o m fredag.

Kvalifikationer

Leg. barnmorska med certifiering i obstetriskt ultraljud/organscreening av foster. Önskvärt, men inget krav, är övriga genomgångna ultraljudskurser via tex SFOG. Det är meriterande om du har erfarenhet och aktuella kunskaper för att självständigt ha ultraljudsmottagning efter introduktion. Positivt om du har ett engagemang för kvalitetssäkring och vidareutveckling både personligt och i grupp.

Ansök här