<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef till medicinavdelningen i Bollnäs

Tidigare har Aleris på uppdrag av Region Gävleborg bedrivit verksamhet vid Bollnäs sjukhus men från och med 1 november 2019 kommer Specialistvården i Bollnäs att återgå till Region Gävleborg. Det innebär att tillsvidareanställda medarbetarna erbjuds fortsatt anställning i samma befattning som tidigare vilket givetvis även omfattar denna tjänst och rekrytering.

Vi på medicinavdelning 4 har inriktning internmedicin och stroke inom Specialistvården. Vi arbetar i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, dietist, kurator, sekreterare och lokalvårdare. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där det är viktigt att patienten är delaktig i sin vård. För oss är det viktigt att patient och anhöriga känner sig trygga och väl omhändertagna. Enheten har belönats med utmärkelsen Årets strokeenhet 2016 av Kvalitetsregistret Riksstroke.

Vår verksamhet är organiserad i två verksamhetsområden medicin med akutverksamhet och operation. Vi har specialiserat oss inom strokesjukvård och efterföljande rehabilitering. Patienter som har eller misstänks ha fått stroke eller TIA och är i behov av sjukhusvård kommer till vår avdelning. Vi arbetar utifrån de Nationella riktlinjerna för Stroke och registrerar i kvalitetsregistret Riks-Stroke. Vårt mål är att all personal som arbetar hos oss ska ha vidareutbildning inom strokevård - så kallad Strokekompetensutbildning.

Vi erbjuder dig som vårdenhetschef en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler samt ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas i en dynamisk arbetsmiljö tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor där samverkan mellan olika yrkeskategorier är självklar. Hos oss finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet.

From 2019-11-01 övergår verksamheten helt i Region Gävleborgs regi.
Jag, verksamhetschef Birgitta Dackell, nås i samma roll på - birgitta.dackell@regiongavleborg.se

Arbetsuppgifter

Som vårdenhetschef på medicinavdelning 4 inom specialistvården har du ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att:
• Ha personal-, budget och arbetsmiljöansvar.
• Ha en omväxlande och central roll i ansvaret i att leda samt utveckla enheten för att uppnå god kvalitet och patientsäkerhet.
• Vara en viktig del i verksamhetsområdets ledningsgrupp och rapportera direkt till verksamhetschefen för Medicin.

Hos oss får du:
• En arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat.
• Möjlighet till utveckling tillsammans med kompetenta kollegor.
• Samverkan med flertalet olika yrkeskategorier.
• Individuell lönesättning.

Kvalifikationer

Som vårdenhetschef på specialistvården ser vi att du är ansvarstagande och håller en hög professionell nivå i ditt ledarskap och i din yrkesutövning. Du är lyhörd och trygg i din roll som chef samt inspireras av att entusiasmera och vidareutveckla medarbetarnas kompetens. Vi värdesätter dig som har ett intresse för att vilja påverka, utveckla och vara nytänkande. Vidare är du mål- och resultatinriktad med förmågan att fatta och genomföra beslut samt har ett stort fokus på att driva verksamheten framåt, med patienten i centrum.

För att bli framgångsrik i rollen:
• Har du högskoleutbildning inom relevant område.
• Tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvård.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet och goda ledaregenskaper.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här