<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Hjärtavdelning och HIA i Bollnäs

Tidigare har Aleris på uppdrag av Region Gävleborg bedrivit verksamhet vid Bollnäs sjukhus men från och med 1 november 2019 kommer Specialistvården i Bollnäs att återgå till Region Gävleborg. Det innebär att tillsvidareanställda medarbetarna erbjuds fortsatt anställning i samma befattning som tidigare vilket givetvis även omfattar denna tjänst och rekrytering. Vår verksamhet är organiserad i två verksamhetsområden medicin med akutverksamhet och operation. Vi har specialiserat oss inom hjärtsjukvård.

Vi erbjuder en arbetsplats med fräscha och välplanerade lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Avdelningen har 14 vårdplatser. Hos oss finns alltid ett kompetent och välfungerande team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. På dagtid finns även fysioterapeuter och arbetsterapeuter som svarar för rehabiliteringsinsatser på avdelningen.

Till avdelningen hör även en sjuksköterskemottagning med hjärtrehabilitering som inkluderar fysioterapeut och sjuksköterskemottagning för hjärtsvikt- och pacemakerpatienter. På avdelningen och mottagningarna arbetar vi efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver en vård av mycket hög kvalitet.

Vi har stor möjlighet att påverka våra arbetstider genom individuella scheman, liksom vår arbetsmiljö och egen utveckling. På hjärtavdelningen är kompetensutveckling viktigt och läkarteamet håller internutbildningar kopplade till patientfall. Som nyanställd sjuksköterska får du en omfattande och individuell introduktion. Hos oss finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en hjärtavdelning/hjärtintensivvårdsavdelning. Du vårdar patienter med bland annat hjärtinfarkt, arytmier, hjärtsvikt och patienter efter hjärtoperationer. Ballongvidgning och pacemakeroperation utförs på Gävle sjukhus och öppna hjärtoperationer utförs vid Akademiska sjukhuset i Uppsala. Du vårdar även patienter med andra internmedicinska sjukdomar som behöver övervakning.

Som sjuksköterska hos oss kommer du att:
- Vara arbetsledare för ditt vårdlag och samordna både medicinska och omvårdnadsfrågor i team med läkare, andra sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.
- Granska och dokumentera hjärtövervakning i samråd med läkare
- Föra en dialog med patienter om sekundär prevention
- Arbeta med olika ansvarsområden
- Vara schemalagd på dag-, kvälls- och nattjänstgöring då det ingår i tjänsten

Kvalifikationer

Är du en sjuksköterska som vill arbeta i en flexibel arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik?

Vi vill att du har ett intresse för hjärtsjukdomar och att vårda akut sjuka patienter. Du vill utveckla och utmana din kliniska blick, då flertalet av våra patienter har komplexa sjukdomstillstånd som ställer krav på hög omvårdnadskompetens. Det vardagliga arbetet är varierat och ibland oförutsägbart, vilket ställer krav på att du är strukturerad, har initiativförmåga och kan fatta egna beslut. Du har en positiv attityd och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter.

Bakgrund:
Du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande med tidigare erfarenhet inom hjärtsjukvård eller akutsjukvård.

Hos oss får du:
• En arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat.
• Möjlighet till individuell utveckling och tillsammans med dina kompetenta kollegor.
• Samverka med flertalet olika yrkeskategorier.
• Individuell lönesättning.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här