<< Tillbaka till listan över lediga jobb

VVS-ingenjör till Fastighetsavdelningen, enhet bygg och teknik, Hudiksvall

Ekonomiförvaltningen erbjuder kvalificerat stöd inom ekonomi, logistik och service, inköp, fastighet.

Vårt fokus är alltid på kunden och våra värderingar bygger på:
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet
• Professionalism & ansvar

Fastighetsavdelningen är en avdelning som består av 29 medarbetare fördelade som fastighetschef, enhetschefer, teknikspecialister, driftledare, förvaltare, administration och projektledare. Vi har kontor i Gävle och Hudiksvall.

Arbetsuppgifter

Som VVS-ingenjör på Fastighetsavdelningen ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning av VVS-frågor i Region Gävleborgs fastighetsbestånd, ca 405 000 m2.

I arbetet ingår också att utveckla och uppdatera riktlinjer, projekteringsanvisningar, rutiner och styrande principer kopplat till VVS-området. Tillika vara sakkunnig i VVS-frågor gällande fastighetsdrift, nyproduktion, underhålls- och ombyggnadsprojekt, samt säkerställa att gällande lagar, myndighetskrav och föreskrifter upprätthålls.

Du ska även fungera som driftstöd till anlitade drift- och ramavtalsentreprenörer.

Du är lyhörd och kan samspela med hyresgäster, entreprenörer och konsulter utifrån ett professionellt förhållningssätt. Har en stark egen drivkraft, hög integritet och ett stort engagemang för arbetet.

Beredskap utanför ordinarie arbetstid kan förekomma.

Kvalifikationer

Den person vi söker har högskoleutbildning inom området eller annan utbildning som arbetsgivaren kan bedöma likvärdig och minst 5 års erfarenhet från liknande uppdrag. En bakgrund som konsult inom VVS-området är meriterande.

Ha god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom VVS-området. Är en god administratör och bra på att uttrycka sig i tal och skrift.

Körkort erfordras

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut

Ansök här