<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut/sjukgymnast till Specialistvården i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Tidigare har Aleris på uppdrag av Region Gävleborg bedrivit verksamhet vid Bollnäs sjukhus men från och med 1 november 2019 kommer Specialistvården i Bollnäs att återgå till Region Gävleborg. Det innebär att tillsvidareanställda medarbetarna erbjuds fortsatt anställning i samma befattning som tidigare vilket givetvis även omfattar denna tjänst och rekrytering.

Vi på Specialistvården i Bollnäs söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till vårt välfungerande rehabteam.Vår verksamhet är organiserad i två verksamhetsområden medicin med akutverksamhet och operation. Under verksamhetsområde operation ligger rehabilitering specialistvård Bollnäs. På rehabilitering specialistvård är vi en kreativ arbetsgrupp med kompetenta kollegor. På vår enhet finns arbetsterapeuter, dietist, sjukgymnast/fysioterapeut, kurator, logoped och rehabassistent. Specialistvården bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt mottagning i Söderhamn. Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Specialistvården har du ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med:
•Fysioterapeutiska bedömningar och behandlingar på sjukhusets medicinavdelningar samt viss mottagningsverksamhet.
•Teamarbete med övrig rehabpersonal och personal på vårdavdelningarna.

Hos oss får du:
•Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor.
•En arbetsplats med mycket gott arbetsklimat.
•Individuell lönesättning.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du tycker om att samarbetar tillsammans med andra samtidigt som du är van vid att arbeta självständigt. Du drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet där patienten är alltid ditt huvudfokus. Du är flexibel, lösningsorienterad och professionell samt har lätt för att skapa goda relationer till både patienter och medarbetare.

För att bli framgångsrik i rollen:
•Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
•Har du en hög professionell nivå i din yrkesutövning.
•Har du giltigt B-körkort.

Har du tidigare erfarenhet från arbete inom hjärt-lung och njurmedicin medicin så är det meriterande för tjänsten.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här