<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Logoped till Specialistvården i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Tidigare har Aleris på uppdrag av Region Gävleborg bedrivit verksamhet vid Bollnäs sjukhus men från och med 1 november 2019 kommer Specialistvården i Bollnäs att återgå till Region Gävleborg. Det innebär att tillsvidareanställda medarbetarna erbjuds fortsatt anställning i samma befattning som tidigare vilket givetvis även omfattar denna tjänst och rekrytering.

Vi på Specialistvården i Bollnäs kommer att utöka våra logopedresurser och söker nu en kollega till vår logoped. Vår verksamhet är organiserad i två verksamhetsområden medicin med akutverksamhet och operation. Under verksamhetsområde operation ligger rehabilitering specialistvård Bollnäs. På rehabilitering specialistvård är vi en kreativ arbetsgrupp med kompetenta kollegor. På vår enhet finns arbetsterapeuter, dietist, sjukgymnast/fysioterapeut, kurator, logoped och rehabassistent. Specialistvården bedriver specialistvård och rehabilitering på ett flertal vårdavdelningar och mottagningar vid Bollnäs sjukhus samt mottagning i Söderhamn. Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: professionalism & ansvar, öppenhet & ärlighet, respekt & ödmjukhet. Hos oss är samverkan mellan olika yrkeskategorier självklar.

Arbetsuppgifter

Som logoped på Specialistvården har du ett omväxlande arbete där du bland annat kommer att arbeta med:
•Bedömning och behandling av svälj-, tal och språkförmåga hos våra patienter på avdelning.
•Mottagningsverksamhet inom neurologi.
•Arbeta i det externa stroketeamet.

Hos oss får du:
•Ett omväxlande arbete där du arbetar tillsammans med kompetenta och kreativa kollegor.
•En arbetsplats med mycket gott arbetsklimat.
•Individuell lönesättning.

Läs mer om våra förmåner på Region Gävleborgs hemsida! https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Kvalifikationer

Som person ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt. Du drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet där patienten alltid är ditt huvudfokus. Du är flexibel, lösningsorienterad och professionell samt har lätt för att skapa goda relationer till både patienter och medarbetare. Tillsammans med dina kollegor har du en vilja att se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten.

För att bli framgångsrik i rollen:
•Är du legitimerad logoped.
•Har ett giltigt B-körkort.

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom slutenvården och gärna inom strokesjukvården så är det meriterande för tjänsten.

Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här