<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till fysioterapi specialistvård Hudiksvall

Fysioterapi specialistvård ansvarar för att erbjuda fysioterapi till inneliggande patienter och till patienter som tillhör specialistvård på Hudiksvall sjukhus. Vi arbetar mot flera olika verksamheter, som exempelvis ortopedi, kirurgi, neurologi, reumatologi och kardiologi, vilket ger en möjlighet att prova på olika områden, men även att fördjupa sig. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som flexibilitet och ansvarstagande. Du kan arbeta självständigt, men samarbetar också i team kring patienterna med andra yrkesprofessioner som exempelvis arbetsterapeuter. Hos oss ingår du i ett arbetslag och blir erbjuden fadder/mentor, samt ett individuellt introduktionsprogram. På enheten arbetar många fysioterapeuter med mycket hög kompetens och lång erfarenhet, vilket gör att det är lätt att rådfråga vid behov.

Arbetsuppgifter

Du ansvara för bedömning och behandling av patienterna på din avdelning/mottagning. I arbetet ingår även utbildning och rådgivning till vårdpersonal och att driva utvecklingen inom ditt område samt nära samverkan med andra yrkesprofessioner.

Kvalifikationer

Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande om du har erfarenhet från slutenvård/specialistvård.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här