<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till njurmottagningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

På Njurmottagningen utreds och behandlas patienter med olika njursjukdomar. Här utförs även utredningar och uppföljningar i samband med njurtransplantation och donation. Vi har sedan ett antal år tillbaka ett nära samarbete med transplantationskirurgen i Uppsala som besöker mottagnigen 4-6 g/år.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du en spännande och varierande vardag där du kommer att få arbeta både självständigt och i team.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av egna mottagningsbesök, telefonrådgivning, planering, provtagning, uppföljning och behandlingar.

På mottagningen arbetar erfarna läkare, sjuksköterskor och undersköterskor genom ett teambaserat arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker Dig med ett flertal års yrkeserfarenhet. Meriterande är tidigare mottagningsarbete och erfarenhet av njursjukvård.

Att du är ansvarstagande, positiv och sätter patienten i fokus. Arbetet kräver att du har ett gott bemötande, är strukturerad samt kan arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning på Njurmottagningen.
Tillträde efter överenskommelse.

Ansök här