<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Operationssjuksköterska till öron-näs- och halsverksamheten i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Inom Verksamhetsområde ÖNH arbetar vi i team. Läkare, medicinska sekreterare, undersköterskor, sjuksköterskor och operationssjuksköterskor tillsammans. Det ger oss ett trevligt klimat och bra samarbete mellan personalkategorierna. Denna tjänst innebär arbete på någon av våra operationsavdelningar med ÖNH-patienter.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som operationssjuksköterska vid operationer inom Öron, näs- hals på Centraloperation, samt vid mindre operationer på ÖNH-mottagningens egen operationssal. Ingreppen utförs i narkos och i lokalbedövning. Det är både längre och kortare ingrepp som utförs och du möter patienter i alla åldrar. Du arbetar nära personalen på ÖNH-mottagningen och ÖNH-läkarna. Sammantaget ett varierande arbete med med bra samarbete över gränserna. Då det endast bedrivs verksamhet dagtid ingår ingen jour eller beredskap i tjänsten. Del av tid finns möjlighet till arbete på ÖNH-mottagningen med t.ex operationsplanering eller omläggningar.

Kvalifikationer

Specialistutbildad sjuksköterska inom operationssjukvård.
Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Ansök här