<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Laboratoriet för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Klinisk kemi och transfusionsmedicin utgör en del av verksamhetsområdet Laboratoriemedicin inom Region Gävleborg. Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna och ändamålsenliga lokaler. Hos oss arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Vi strävar alltid efter att göra ett bra jobb och att bemöta våra kunder på ett professionellt sätt. För oss är det en självklarhet att våra kollegor har en god arbetsmiljö och vi värderar våra medarbetares välbefinnande högt, därför sätter vi stort fokus på ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Att arbeta på Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin innebär att du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter. Du kommer att jobba på blodtappningen där du tar hand om våra blodgivare, det innefattar även provtagning etc. Du kommer att arbeta med att producera komponenter av produkten från blodtappningen. Det kan även förekomma placering i provinlämningen, kundtjänst mm.

Kvalifikationer

Legitimerad Sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande mot patienter, kunder och medarbetare.

Arbetet ställer krav på att du kan hantera stressfyllda situationer och ser kvalitet, service och flexibilitet som en självklarhet. Vidare har du god förmåga till självständigt arbete samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team.

Du har goda kunskaper i svenska både i både tal och skrift då arbetsuppgifterna innebär dokumentation samt kommunikation med beställare, patienter och arbetskamrater.

Ansök här