<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefssekreterare till Arbetsterapienheten specialistvård

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Vi är ett gäng som värderar ett gott arbetsklimat, aktivt medarbetarskap som vilar på dialog, lärande och reflektion. Vårdenheten för arbetsterapi är länsövergripande och har verksamhet på både Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Vårdenheten har verksamhet mot slutenvårdsavdelningar och mottagningar. Vårdenheten ingår i Verksamhetsområde paramedicin som är uppdelat i sex enheter med professionerna fysioterapeuter, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer och dietister samt viss del övriga uppdrag. Som chefssekreterare kommer du även att arbeta mot vårdenhetschefer för dietister och logopeder.

Arbetsuppgifter

Som chefssekreterare kommer du att tillhöra vårdenhet Arbetsterapi specialistvård. Arbetet kommer också att innebära arbete mot vårdenhetschefer för dietister och logopeder.

Placeringsort kan vara antingen Gävle eller Hudiksvall beroende på var du som erhåller arbetet bor.

Du arbetar i nära dialog med vårdenhetscheferna och är deras närmaste administrativa stöd. Arbetet innebär bland annat personaladministration, fakturahantering, beställningar, resebokningar, it/telefoni samt att dokumentera protokoll och minnesanteckningar.

Vårdenhetscheferna du kommer att serva har verksamhet på både Gävle och Hudiksvalls sjukhus. Detta innebär att arbetstid behöver läggas på båda orterna. Du reser på arbetstid till den ort du inte är placerad på. Arbetsuppgifterna är många och skiftande och ställer höga krav på flexibilitet , självständighet och kunnande.

Kvalifikationer

Är du en strukturerad, positiv och utåtriktad person som vill arbeta serviceinriktat och självständigt, då behöver vi dig.

Erfarenhet från sjukvårdsorganisation är en fördel. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska, har god datorvana och arbetar tryggt i Officepaketet. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av våra datasystem såsom Självservice, Agresso, Proceedo, Melior och Elvis .

Tillsammans med vårdenhetscheferna kommer ni att hitta ett arbetssätt som passar verksamheterna. Det är viktigt att du har en flexibel och lösningsfokuserad inställning.
Som person har du förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter, är noggrann samt arbetar systematiskt och strukturerat. Andra personliga egenskaper vi värdesätter är att du är kommunikativ och har lätt att samarbeta med andra. Det är ett självständigt arbete som förutsätter att du tar egna initiativ och har ett helhetstänk utan att tappa fokus på detaljer.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Körkort erfordras.

Ansök här