<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Barnmorska till barnmorskemottagningen i Hudiksvall Nordanstig

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Varmt välkommen till en positiv och öppen arbetsplats med högt i tak! Vi som arbetar på mottagningen är ett härligt gäng på tre barnmorskor och två undersköterskor i skiftande åldrar och erfarenheter. Vi ger dig en trygg anställning med goda möjligheter till kompetensutveckling och stora möjligheter att påverka din arbetsdag. Vill du vara med och påverka och ha möjlighet att utvecklas? Det kan du göra som anställd hos oss. Vi erbjuder även företagshälsovård och goda möjligheter till friskvård.

Är du nyfiken på Hudiksvall? Att bo här innebär korta avstånd till storstäder i Sverige och i världen i och med närheten till Arlanda. Här har du också bra utbud av mat, nöje och kultur och nära till naturupplevelser i fjäll, skog och skärgård året om för alla åldrar.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär samarbete med andra barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar, barnavårdscentraler och barn- och familjehälsa i regionen och framförallt i norra Hälsingland.

Barnmorskan arbetar inom följande verksamhetsområden:
• Hälsovård i samband med graviditet vilket innefattar medicinskt basprogram, fosterdiagnostik, hälsoinformation under graviditet och psykosocialt arbete.
• Stöd i föräldraskap och föräldragrupper med förlossnings- och föräldraförberedelse.
• Familjeplanering på individnivå, vilket innefattar preventivmedelsrådgivning och STI-prevention.
• Gynekologisk cellprovskontroll för att förebygga cervixcancer.
• Folkhälsoarbete och samtal om livsstilsfrågor.

Du har också möjligheter att arbeta med ungdomsmottagningens målgrupp under bland annat semestertider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Har du erfarenhet från förlossningsvård är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här