<< Tillbaka till listan över lediga jobb

ST-läkare till Andersberg Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Andersberg Din hälsocentral är en medelstor hälsocentral i ett mångkulturellt bostadsområde. Vi bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi och fysioterapi. På hälsocentralen finns också undersköterskor, medicinska sekreterare, dietist och rehabkoordinator. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen men vi ansvarar också för läkarsinsatser i hemsjukvård och särskilt boende. Vi ser varandra som en tillgång och använder oss av varandras specialkunskap. Vi har patienten i fokus och ett gemensamt mål att tillsammans ge bästa möjliga vård.

Vi utmärks av ett gott samarbete mellan alla yrkesgrupper, ett stort engagemang att utveckla verksamheten samt en god och välkomnande stämning.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av ST-tjänst och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi ser dig och dina idéer som en tillgång och du kan påverka och vara delaktig i det du har särskilt intresse för. Här får du en viktig roll i teamet med möjlighet att utbildas och utvecklas.

Hos oss får du en bred, flexibel ST-utbildning och stor chans att påverka planeringen. Du arbetar självständigt men specialister finns alltid på plats för daglig handledning. Du träffar den personliga handledaren regelbundet och diskuterar patientfall samt den personliga och professionella utvecklingen.

Som ST-läkare hos oss har du förmåner som utbildningsersättning och möjlighet till utlandspraktik. Vi har schemalagda ST-träffar där alla ST -läkare träffas med temadagar, föreläsningar samt utbyte av erfarenheter. På vår digitala mötesplats för ST-läkare hittar du allt du behöver. Region Gävleborg har goda möjligheter att ge stöd för forskning och utveckling via CFUG(centrum för forskning och utveckling i region Gävleborg).

Primärvården i Gävleborg håller en hög kvalitet på ST-utbildningen och har under hösten 2016 genomgått en SPUR-inspektion. Vi har ett eget kursprogram för kompetenserna; barn- och ungdomssjukvård, kommunikation, ledarskap, handledarskap, vetenskap- och kvalitetsarbete samt läkemedel. Att vara ST-läkare hos oss är förenligt med deltidsarbete och antalet jourer behöver inte vara betungande. Du har stora möjligheter att styra över din arbetstid.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och goda kunskaper i svenska språket med en godkänd C1-nivå enligt Europarådets nivåskala.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom svensk primärvård eller svensk specialitvård. Du har intresse för allmänmedicin och en vilja att utveckla vården.
Du är flexibel, ansvarstagande, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga med samtliga professioner.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Ansök här