<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till uppvakningsavdelningen, Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Uppvakningsavdelningen i Gävle söker en ny medarbetare. Vi är en modern uppvakningsavdelning där vi arbetar med patienten i focus. Vi som arbetar här är kompetenta medarbetare inom yrkeskategorierna undersköterskor, allmänsjuksköterskor samt vidareutbildade sjuksköterskor, vi har även en MSL knuten direkt till verksamheten. Vi är en avdelning under ständig utveckling med starkt focus på vår gemensamma patient och högt ställda krav på kvalitet till patienten och en god arbetsmiljö. Vi arbetar kontinuerligt med internutbildning på våra utbildnings och APT dagar.
Hos oss erbjuder ett omväxlande arbete i nya fräscha och funktionella lokaler och en engagerad arbetsgrupp, där vi tar väl hand om varandra.
Som medarbetare i Region Gävleborg erbjuds du en rad förmåner. Förmåner som vi är extra stolta över är bland annat vårat generösa friskvårdsbidrag, möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar samt våra utbildningstjänster. Utbildningstjänst innebär att vi erbjuder tillsvidareanställda sjuksköterskor, som väljer att vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska inom något av våra bristområden, ekonomiskt stöd under utbildningstiden.

Arbetsuppgifter

På uppvakningsavdelningen övervakas patienter efter operation och narkos tills dess att patienten är fri från smärta, illamående och stabil i sina vitala parametrar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är allmänsjuksköterska, du har ett eget driv i arbetssituationen och är lyhörd i kontakten med patienter, kollegor och kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av postoperativt arbete, stor vikt kommer att läggas på den personliga lämpligheten.

Sök redan idag! Vi arbetar med löpande urval!

Ansök här