<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistsjuksköterska inom intensivvård

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss kommer du till en stabil arbetsgrupp med stor sammanhållning. Vi håller till i nya moderna lokaler på sjukhuset i Hudiksvall. Vi har 5 intensivvårdsplatser + 4 postop-platser då vi nätter och helger ansvarar för UVA-verksamheten. Vi var först i landet med att introducera dygnsstyrt ljus. Detta med stor framgång som gynnar den totala miljön för både personal och patienter.

• Hos oss arbetar vi dag-, kväll- natt- och helgpass, med en veckoarbetstid på 34,20 tim.
• Kontinuerlig internutbildning för all personal.
• Vi arbetar tillsammans i team och har ett öppet klimat på avdelningen.

Arbetsuppgifter

Om du vill jobba i moderna ljusa lokaler i en stabil grupp med stor sammanhållning, är du välkommen till Intensivvårdsavdelningen i Hudiksvall. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom intensivvård alternativt har siktet inställt på att en dag bli intensivvårdsjuksköterska.

Är du specialistsjuksköterska vårdar du patienter med svikt i ett eller flera organ och med skiftande diagnoser, i alla åldrar. Du kommer att arbeta i nära team kring patienten med läkare, intensivvårdssjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut och kurator. Vi tar emot alla patientkategorier. De som är i behov av högspecialiserad vård, såsom ECMO eller neurokirurgisk vård, skickas till annat sjukhus.

Är du däremot allmänsjuksköterska, ger vi dig en individuell introduktion i arbetsområdet intensivvård. Under denna period ingår du inte i grundbemanningen. Vi ser att du har för avsikt att söka vidareutbildningen inom intensivvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig, som är färdig specialistsjuksköterska inom intensivvård alternativt legitimerad sjuksköterska med minst två års arbetslivserfarenhet inom sluten somatisk sjukvård och har ett genuint intresse för intensivvård.

Vidare har du utifrån vår värdegrund...

• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet

... god organisations- och samarbetsförmåga, gott bemötande, samt flexibiliteten att ändra planering och arbetsuppgifter enligt patientens och verksamhetens behov.

Vid anställning skall belastningsregister från Rikspolisstyrelsen lämnas in.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här