<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Röntgensjuksköterska till Magnetkamera, Gävle Sjukhus

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Röntgenkliniken ingår som en del i Intern produktion. Vid mottagningen med sina cirka 100 medarbetare finns konventionell röntgen, 3 datortomografer, ultraljud, genomlysning och 3 Magnetkameror samt Interventionell radiologi lab med kombinerad Datortomografi och angiografiutrustning.

Arbetsuppgifter

MR-verksamheten växer och nu söker vi röntgensjuksköterskor som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Idag har vi 3 magnetkameror, en på 3 T och två på 1,5 T. Under kommande året kommer vi att byta ut en av våra äldre maskiner på 1,5 T till en modernare version.
I dagsläget är Magnetkamerorna i drift dagtid måndag till fredag 7:30-16:00, men i framtiden kan det bli aktuellt med kvällskörningar och/eller helgkörningar. Vi gör alla typer av undersökningar inom radiologi med ett brett spektrum av undersökningar. Detta medför att vi har en arbetsplats med stor flexibilitet och utveckling inom alla radiologiska områden. Forskning, utveckling och utbildning är en viktig del av verksamheten. Vi uppmuntrar kompetenshöjande utbildningar både internt och extern.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med tidigare erfarenheter från magnetkamera. Du har en god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera och lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Hos oss får du möjligheten att utveckla och utvecklas. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och har ett av landets bästa kollektivavtal. Vid längre anställning erbjuder vi även flyttbidrag om du vill flytta till Gävle.

Arbetstiderna kan diskuteras och eventuellt individanpassas.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här .
https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/region-gavleborg-som-arbetsgivare/Formaner/

Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning på 100%, provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Ansök här