<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist i allmänmedicin till Ockelbo Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ockelbo Din hälsocentral har idag cirka 25 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett landsbygdsområde. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, samt inkontinensmottagning. Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, ett chefsstöd och en medicinsk rådgivande läkare. Ett stort fokus ligger förnärvarande att utveckla och stärka de medicinska flödena. Vi ser framförallt att vi kommer fortsätta satsningar som stabiliserar uppdrag mot patientgrupper som diabetes, astma-kol och vår äldre befolkning. Vi vill även utveckla sjuksköterskeledda mottagningar. Huvuddelen av vårt arbete sker på mottagningen, men vi har även läkaransvaret på ett äldreboende, samt för våra hemsjukvårdspatienter. Vi har BVC som också ingår i vår familjecentral.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss?

I Ockelbo med 5500 listade patienter så bedriver vi en fullvärdig hälsocentral med lite glesbygdsmedicin. Att pendla hit med buss eller tåg från både Gävle och Sandviken är möjligt och enkelt. Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd av dina arbetskamrater, dina arbetskamrater får tillgång till din kompetens och tillsammans får vi möjlighet att ge patienten den goda vård och det goda bemötande som vi står för. Vill du ha möjlighet att få jobba utifrån dina förutsättningar, där du ses som en individ, och få schemalagd kompetens- och verksamhetsutveckling i schemat, då är det hit du skall söka dig.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, arbetar med stort ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga. Du är tycker om att arbeta tillsammans med andra för att få tillgång till teamets kompetens. Du tycker om att dela med dig av din erfarenhet och kompetens till de som finns omkring dig. Du har handledarkompetens.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund:

• Professionalism & ansvar
• Respekt & ödmjukhet
• Öppenhet & ärlighet

Ansök här