<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till Sätra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Sätra Din hälsocentral har idag knappt 40 medarbetare och bedriver primärvård med läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, psykosocialt team, arbetsterapi, fysioterapi och hembesök i ett mångkulturellt område. Vi har specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, hypertoni, hjärtsvikt, bensår samt osteoporos. Vi har även ett akutteam och arbetar tvärprofessionellt bland annat kring patienter med smärta eller flerfunktionsnedsättning. Vi har en bra struktur på arbetet med sjukskrivna med TRISAM-möten och schemalagd tid för gemensamma rehabiliteringsdiskussioner och en rehabkoordinator till vår hjälp. Vi har två sekreterare, en receptionist samt chefsstöd på hälsocentralen och alla deltar engagerat i vårt gemensamma uppdrag på hälsocentralen.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vårddokumentation, journalskrivning i PMO, registrering, systemkontroller och scanning.

Dessutom förekommer visst arbete i receptionen med registrering av patienter vid avlösning av ordinarie receptionist vid raster eller ledigheter.

Du kommer utifrån intresse och kompetens att vara delaktig i tvärprofessionella förbättringsarbeten på hälsocentralen.

Kvalifikationer

Du ska kunna arbeta självständigt, ha ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och ta ett professionellt ansvar. Du ska vara utbildad medicinsk sekreterare alternativt läkarsekreterare med god datorvana.

Vi har önskemål om erfarenhet och kännedom när det gäller våra administrativa system, så som MedSpeech, PMO, Agresso och Mina vårdkontakter. Erfarenhet från primärvård är meriterande men inget krav. Du bör vara intresserad av att arbeta i ett mångkulturellt område.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansök här