<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Medicinsk sekreterare till öron- näsa- och halsmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

VO ÖNH bedriver akut och planerad öra-näsa-halssjukvård med mottagnings- och operationsverksamhet samt hörselhabilitering, hörcentraler och teknisk hörselvård på fyra orter i länet; Gävle, Sandviken, Hudiksvall och Bollnäs. Vi är medarbetare med kompetens som sjuksköterska, undersköterska, läkare, audionom, tekniker/ingenjör, kurator, specialpedagog, hörselpedagog samt medicinsk sekreterare.

Till öron- näsa- halsmottagningen i Gävle söker vi nu en medicinsk sekreterare. Du som medicinsk sekreterare har en nyckelfunktion som får helheten att fungera inom öron-näsa-halssjukvården i Region Gävleborg. Du är viktig för oss! Vi erbjuder dig;

• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning

Öron- näsa- halsmottagning Gävle utreder och behandlar sjukdomar inom öron-, näsa- och halsområdet. Förutom läkarmottagning har även sjuksköterskor och undersköterskor egna mottagningar. Vi som arbetar här har kompetens som läkare, sjuksköterska, undersköterska och medicinsk sekreterare. Vi sitter alla tillsammans på mottagningen vilket gör att vi har lätt för samverkan och dialog. Medicinska sekreterare har möjlighet att arbeta hemifrån vissa dagar.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av vårddokumentation från planerad mottagning, jourmottagning, operationsberättelser, avdelningsdiktat samt registrering av diagnoskoder. Posthantering och remisshantering samt alla i övrigt förekommande medicinska sekreteraruppgifter. Kvalitetsarbete med bevakning att registrering sker i alla system. Vi har också ansvar för olika kvalitetsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö. Som sekreterare hos oss blir du en viktig medarbetare i teamet av läkare, sjuksköterskor, sekreterare och undersköterskor.

Du har en positiv attityd och är en bra lagarbetare men har också förmågan att arbeta självständigt. Meriterande är om du har goda kunskaper i Region Gävleborgs olika vårdsystem såsom Melior och Elvis.

Ansök här