<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till MAVA, medicinsk akutvårdsavdelning i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

MAVA, Medicinsk akutvårdsavdelning tillhör Internmedicin i Gävle och har 22 vårdplatser. Här vårdas akut sjuka patienter med medicinska problem. Huvuddiagnoserna är hjärtproblem/arytmier, intoxer, mag- och tarmbesvär, diabetes, elektrolytrubbningar - men vi vårdar även patienter med andra medicinska problem, exempelvis KOL, nedsatt allmäntillstånd med mera. Vårdtiden på MAVA är oftast kort - vi har en medelvårdtid på 2,6 dygn.

Vi arbetar för ett bra samarbete mellan olika yrkesprofessioner på avdelningen - för att underlätta arbetet och säkerställa en god arbetsmiljö och patientsäkerhet. Vi har ett nära samarbete med läkare och paramediciner, som dagtid finns på avdelningen. Måndag-fredag arbetar även koordinator och vårdplanerare hos oss.

Arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen fördelas mellan en (1) sjuksköterska och en (1) undersköterska per vårdlag - med ansvar för 5-6 patienter på vardagar, under helger 7-8 patienter. Paramedicin med fysio- och arbetsterapeuter ingår i teamet. Vi arbetar med snabba flöden och stor variation i arbetsuppgifterna.

Dag, kvälls och nattjänstgöring ingår i tjänsten. Vi tillämpar nattavtal med möjlighet till nattjänstgöring efter överenskommelse. Vi erbjuder en strukturerad introduktion och interna utbildningar - ett individuellt schema, där du har möjlighet att påverka. Vi tillämpar önskemålsschema.

Vi har en fin friskvårdsanläggning på plan 13 på sjukhuset som du kan nyttja eller få bidrag till andra friskvårdande aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker Dig som vill arbeta inom en akut verksamhet, tycker om att arbeta i ett högt tempo - där flexibilitet är centralt i ditt arbetssätt. Du vill skaffa dig en bred - generell kunskap inom akutmedicin samt tycker om teamarbete.

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska - har du erfarenhet av liknande verksamhet är det meriterande. Vi ser att Du som söker kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift.

Du får möjlighet att finna bred kunskap inom det akutmedicinska fältet och träffa patienter inom alla medicinska specialiteter. Detta gör att vi behöver dig som är eller vill lära dig att bli en erfaren sjuksköterska. För att utveckla oss behöver vi bli fler kreativa medarbetare som vill vara med och utveckla verksamheten. Vi vill skapa en trivsam arbetsplats - där personalen får känna sig trygga och värdefulla. Vi tror på medarbetarnas förmåga att skapa ett bra klimat i verksamheten.

Vi träffar gärna Dig och visar vår verksamhet - hör av dig om du är intresserad av ett besök eller hospitering hos oss.

Ansök här