<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Fysioterapeut till Sandviken norra och södra Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår akut och planerad mottagning samt hembesök. Arbetet innebär bedömning och behandling av patienter med funktionsnedsättning och rehabiliteringsbehov. Vid behov samverkar vi i team kring patienterna. Mottagningen har en omfattande gruppverksamhet och närhet till träningsbad. I och med utbildningscentralen ges möjlighet till intressanta utvecklingsarbeten samt intern och extern utbildning.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/legitimerad sjukgymnast. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Även du som nyutbildad fysioterapeut är välkommen till oss och får då handledning. Som person är du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här