<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Undersköterska till ortopedmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är en av de största opererande verksamheterna i Region Gävleborg och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Inom verksamhetsområdet ortopedi finns mottagningsverksamhet och vårdavdelningar i Gävle och Hudiksvall.

På ortopedmottagningen i Gävle har vi planerad verksamhet där vi ger vård och behandling till patienter i alla åldrar.

Vårdavdelning 112O har ansvar för inneliggande vård åt patienter med akuta besvär samt för elektiva patienter som opererats.

Vi lägger stor vikt vid att våra patienter får en kvalitativ vård och har flera pågående utvecklingsarbeten där alla medarbetare är viktiga för en god utveckling av vården.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår gipsningar, såromläggningar, assisterande vid behandlingar samt att boka patienter. Viss receptionstjänstgöring och telefoni ingår.

Vi söker dig undersköterska som har erfarenhet av att gipsa och gärna även erfarenhet av arbete på mottagning. Vi ser att du har en god fysik då arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.

Vi erbjuder dig;
• Dagtidsarbete
• Trivsam patientfokuserad miljö
• Goda utvecklingsmöjligheter
• Generöst friskvårdsbidrag
• Individuell lönesättning
• Möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar
• Ett omväxlande arbete i en arbetsgrupp med god sammanhållning.

Låter detta intressant så är Du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens inom vård och omsorg, det vill säga utbildad undersköterska.

Vi söker dig undersköterska som har erfarenhet inom ortopedi och av att gipsa. Tidigare arbete på mottagning ser vi som en merit. Vi ser gärna att du har en god fysik då arbetsuppgifterna kan vara fysiskt krävande.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund;
* Professionalism & ansvar
* Respekt & ödmjukhet och
* Öppenhet & ärlighet.

Du ska kunna ge våra patienter ett gott och professionellt bemötande. Krav på samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga att arbeta självständigt. Kunskaper i våra journalsystem Melior och Elvis är meriterande.

Ansök här