<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Vårdenhetschef Röntgen Bollnäs Söderhamn

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Röntgenverksamheten i Bollnäs och Söderhamn är en del av verksamhetsområdet Bild- och funktionsmedicin. Vi är en länsövergripande verksamhet som finns i Gävle, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn samt Ljusdal och omfattar totalt ca 250 medarbetare. Nu söker vi en vårdenhetschef för Bollnäs och Söderhamn, som totalt omfattar cirka 25 medarbetare. Tjänsten är placerad i Bollnäs men regelbundna resor samt närvaro på samtliga tjänsteställen i länet ingår/förekommer. Vi utför nästan alla typer av radiologiska undersökningar, såsom magnetkameraundersökningar, datortomografi, ultraljud samt konventionell röntgen och arbetar i ändamålsenliga lokaler med modern utrustning.

Arbetsuppgifter

Att vara vårdenhetschef hos oss innebär ett operativt ledarskap. Du driver det dagliga arbetet framåt med din arbetsgrupp och är den som skapar lojalitet mot uppdraget att möta patient samt patientens behov på bästa möjliga sätt. Du är en förebild att arbetet utförs enligt den gemensamma värdegrunden:
• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet
• Öppenhet och ärlighet.
Uppdraget ställer krav på att du är synlig i organisationen, att du är tydlig i ditt ledarskap och har en god förmåga att kommunicera mål och visioner i din organisation. Att följa upp angivna mål både i ledningsgrupp och arbetsgrupp med transperens och tydlighet är en del av ditt uppdrag.
Ledarskapet kräver stor förmåga att vilja lyssna och förankra. Uppdraget kräver även att du har förmågan att styra verksamheten inom givna ekonomiska ramar.
Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp tillsammans med andra vårdenhetschefer. Du har i och med detta ett ansvar för helheten inom såväl verksamhetsområdet som för Hälso- och sjukvården.
Arbetet erbjuder stora möjligheter att vara med och utveckla vården och verksamheten i stort. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med goda förutsättningar att utvecklas i din roll som chef och ledare!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, gärna inom Hälso- och sjukvård. Vi ser att du har en god förmåga att kommunicera, skapa delaktighet och engagemang bland dina medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter ett tydligt intresse för ledarskap.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi på Bild- och funktionsmedicin välkomnar dig med din ansökan!

Tillsammans driver vi samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Ansök här