<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Chefssekreterare till förlossningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Förlossningen i Gävle består av cirka 50 anställda varav cirka 20 undersköterskor och cirka 30 barnmorskor som alla arbetar tre skift. En stor utmaning är att bemanna dygnet runt.
Vi handlägger cirka 1900 förlossningar per år och arbetar intensivt med arbetsmiljön, patientsäkerhet och utveckling. Arbetet omfattar heltid och är förlagd måndag till fredag.

Ansök nu då urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att sköta verksamhetens bemanningsplanering och schemaläggning i Time Care. Du är även ansvarig för korttidsbemanning dagtid. Där utöver är du administrativt stöd till vårdenhetschef. Arbetet innefattar även rekryteringsarbete.

Kvalifikationer

Erfarenhet från arbete med bemanningsfrågor, samt väl grundade kunskaper i IT-systemen Självservice, Time Care och Proceedo ses som meriterande. Vana från att skriva mötesprotokoll är ett krav.

Ansök här