<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Kurator på Specialistpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bollnäs

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bollnäs är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team. Som kurator ingår du i teamarbetet. Vår mottagning har drygt 35 anställda. Mottagningen präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra och ett mycket gott bemötande till våra specialistpsykiatriska patienter.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av arbete i diagnostikteamet, stödjande samtal samt andra sedvanliga kuratorsuppgifter. Har du terapeutisk kompetens förväntas du att genomföra terapeutiskt arbete. Du bedriver ett självständigt arbete med eget ansvar och får stöttning i detta av ditt team. Övriga ansvarsområden som tillhör en öppenpsykiatrisk mottagning, som tex upprättande av rutiner, samverkan med vårdgrannar, SIP, kan tillkomma.

Kvalifikationer

Kurator med socionomutbildning. Tidigare erfarenhet av specialistpsykiatriskt arbete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansök här