<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Diabetessköterska till Hudiksvall Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hudiksvall Din hälsocentral är en av fyra hälsocentraler i verksamhetområde Hudiksvall Nordanstig. Vi bedriver sedvanlig primärvård med läkar-/distriktssköterskemottagning, BVC, psykosocialt team, rehabilitering, bassäng och dietist.
Hösten 2020 kommer vi att bli Hälsans hus och du kommer arbeta under samma tak som flera olika professioner med samma fokus - God Hälsa. Arbetet med detta pågår för fullt och vi hoppas att du vill vara en del och utveckla våra nya hälsocentral.

Region Gävleborg satsar på hög kompetens hos sina medarbetare och möjlighet till vidareutveckling. Hudiksvalls kommun har ett stort utbud av både fritidsaktiviteter och kultur.

Arbetsuppgifter

Vi på Hudiksvall din Hälsocentral behöver förstärka vår bemanning på vår specialistmottagning. Så nu erbjuder vi dig som diabetessköterska en trivsam arbetsplats med gott arbetsklimat.
Som specialistsjuksköterska arbetar du nära andra professioner i verksamheten så som läkare, fysioterapeut och undersköterska.

I tjänsten kan det till en viss del förekomma övrigt arbete inom hälsocentralens uppdrag så som telefonrådgivning, tidsbokning och mottagningsverksamhet.
Viss beredskapstjänstgöring under helg ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Du är utbildad sjuksköterska med vidareutbildning inom diabetes. Vi
fäster stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är en positiv och kreativ person, har erfarenhet att ta ansvar och
arbeta självständigt samt har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och tycker om att engagera dig.
Arbetsgivaren erbjuder möjlighet till vidareutbildning om så behövs.

Ansök här