<< Tillbaka till listan över lediga jobb

HR-strateg till Hälso- och sjukvården Region Gävleborg

Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur.

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Nu söker vi dig som vill arbeta som HR-strateg inom Region Gävleborgs hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter

Som HR-strateg inom hälso- och sjukvården arbetar du med övergripande samordning, implementering och uppföljning av HR-processer i förvaltningen. Uppdraget genomförs med stort verksamhetsfokus och sker i nära samarbete med regionens övriga HR-organisation. I uppdraget ingår även att leda och delta i olika typer av projekt. Du rapporterar till Hälso- och sjukvårdens HR-chef.

I ditt arbete utgår du från regionens värdegrund;
• Öppenhet och ärlighet
• Professionalism och ansvar
• Respekt och ödmjukhet

Kvalifikationer

Du har HR-utbildning på högskolenivå och mångårig erfarenhet av att arbeta med HR i stora, komplexa organisationer. Du har bred kunskap inom området och har tidigare arbetat med att implementera och utveckla HR-processer. Erfarenhet av projekt- eller processledning är meriterande.

För att lyckas i uppdraget krävs ett flexibilitet och lösningsorienterat arbetssätt. Du är van vid, och trivs med, att självständigt planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du ser din roll i helheten. Du skapar och upprätthålla goda relationer och bygger ett förtroendefullt klimat för samarbete och samverkan genom att vara kommunikativ och lyhörd. Du uttrycker dig mycket väl på svenska, i både tal och skrift.

Ansök här