<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialist i allmänmedicin till Ljusdal hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ljusdal Hälsocentral har cirka 10500 listade patienter. Idag har vi 5,5 allmänspecialister anställda hos oss. Vi har en dygnet runt öppet jourmottaning, samt en närvårdsavdelning i samarbete med kommunen med 8 HSL platser och 8 SOL platser. Vi befinner oss i Sveriges mitt endast 3 timmars tågresa från Stockholm. Här finns ett brett aktivitetsutbud såväl vinter som sommar. Inom primärvården i Ljusdal har Du möjlighet att verka brett och nyttja hela din medicinska kompetens som ryms inom begreppet "Nära vård". Här har Du möjlighet följa patienten genom livets olika faser. Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete kortare eller längre tid inom Vår Nära Vård.

Arbetsuppgifter

Är du specialist inom allmänmedicin och vill vara med och utveckla primärvården tillsammans med oss? Vi är en välbemannad hälsocentral med egen jourmottagning.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten inom primärvården i Ljusdal. Då vi har för avsikt att starta ett utbildningscentrum för ST-läkare är det en fördel om du är intresserad av att handleda.

Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med stort patientfokus och nära samarbete med kollegor. Du kommer att arbeta i team tillsammans med en engagerad och trygg arbetsgrupp. Teamarbetet innebär att du får gott stöd i dina arbetskamrater och får möjlighet att ge patienten den goda vård och bemötande vi står för.

Hos oss kan du välja att arbeta hel eller deltid.

Kvalifikationer

Du har svensk läkarlegitimation och är specialist inom allmänmedicin.

Du är flexibel, ansvarstagande och är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper .


Ansök här