<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i barnortopedi till Ortopedkliniken Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken är en länsgemensam verksamhet. Vi bedriver akut och planerad vård i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs. Vid ortopedkliniken råder en trivsam arbetsmiljö med "högt i tak". Kliniken är en av Region Gävleborgs största opererande verksamheter med bra och stabil läkarbemanning. Vi har flera sektioner; höft- och knäprotes, axel, rygg, mjukdelsknä, barn, hand, fot och trauma.
Närhet och goda förbindelser är en av våra styrkor. Bra vägnät och tågförbindelser gör det lätt att komma till oss samt enkelt att resa till Uppsala, Arlanda och Stockholm.
Rekreationsmöjligheter är en annan styrka, med bland annat närhet till Kungsberget, en modern skidanläggning med flera pister, samt Högbo Bruk som är en idealisk plats för en aktiv fritid, bara några mil från centrum.
Gävle är en växande stad som erbjuder bra bostäder och boende i olika former, du kan bo mitt i staden och samtidigt kustnära.
Staden erbjuder även ett brett utbud av teater, konserter och restauranger samt moderna idrottsarenor inom Gavlehovsområdet för ishockey, fotboll, friidrott m.m.

Välkommen till Ortopedkliniken Gävle!

Arbetsuppgifter

Som specialistläkare eller överläkare på Ortopedkliniken i Gävle fördelar du din arbetstid mellan mottagning, operation samt som konsult för barn och vuxen habilliteringen, med tyngdpunkt på mottagningsverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom ortopedi, med goda kunskaper inom barnortopedi. Du har god erfarenhet av att handlägga vanliga barnortopediska diagnoser och frågeställningar, som t ex PEVA, DDH, Mb Perthes och skolios. Det är meriterande med habiliteringserfarenhet. Om intresse finns ser vi gärna att du har möjlighet att delta som bakjour för både barn och vuxna.

Ansök här