<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Hjälpmedelskonsulent till Hjälpmedel SAM

Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!

Hjälpmedel SAM arbetar med hjälpmedel för personer som har rörelsehinder, tal- och språksvårigheter samt kognitiva och medicinska funktionsnedsättningar. Vi arbetar med logistik, inköp, lagerhantering, rekonditionering av hjälpmedel, tekniskt underhåll av hjälpmedel, utprovningar och anpassningar samt information och utbildning

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av rådgivning gentemot våra förskrivare och kunder, utprovning och anpassning av hjälpmedel tillsammans med hjälpmedelstekniker. Sortimentsarbete på lokal nivå, planering av utbildning för förskrivare och andra kunder ingår också.

Kvalifikationer

Legitimerad arbetsterapeut eller legitimerad fysioterapeut med intresse för och erfarenhet av hjälpmedelsverksamhet. Minst 2 års erfarenhet av arbete som arbetsterapeut/fysioterapeut, gärna med erfarenhet från barn- och ungdomshabiliteringen.

Ansök här