<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Timvikarier vaktmästare/transportör, Visstidsbemanningen Gästrikland

Visstidbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborg. Som timvikarie hos oss har du oändligt med möjligheter. Det är här din jobbresa inom sjukvården kan ta fart.

Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att ge god service och som vill vara med och skapa en bra och trevlig vårdmiljö för Region Gävleborgs patienter.
Vi ser att du har annan huvudsaklig syssla och önskar att arbeta extra på timmar.

Ett gott bemötande och en hög servicenivå har en avgörande betydelse för patientens sjukhusvistelse. Därför vill vi att du är positiv, tillmötesgående och har ett genuint intresse för serviceyrket. Det är också viktigt att du är ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Känner du igen dig på denna beskrivning så kommer vi att trivas tillsammans!

Arbetet innefattar skiftarbete samt helgtjänstgöring. Tjänsten är en timanställning.

Kvalifikationer

För tjänsten som servicemedarbetare krävs att du är minst 18 år samt har avslutad gymnasieutbildning.

Vi utför bud- och patienttransporter mellan olika avdelningar. Packar upp varor, och levererar förbrukningsartiklar samt hanterar avfall.

Vidare är truckkort ett krav.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemöter alltid patienter, anhöriga och kollegor med respekt och empati. Du har en positiv inställning och bidrar till ett bra arbetsklimat.

Du har även goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval kommer att ske löpande.

Urval sker löpande. Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess rekommenderas du att ha betyg samt 2 vidtalade referenser klara redan vid en eventuell intervju.

Ansök här