<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Region Gävleborg söker undersköterskor/skötare/sjukvårdsbiträde till Visstidsbemanningen Hälsingland

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Visstidbemanningen är en del av HR avdelningen och ansvarar för att täcka det kortsiktiga behovet av personal för hela Region Gävleborg. Som timvikarie hos oss har du oändligt med möjligheter. Det är här din jobbresa inom sjukvården kan ta fart. Du har möjlighet att prova på de olika vårdavdelningarna, mottagningarna och hälsocentralerna och de specialiteter de har att erbjuda.

Varmt välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som timvikarie hos oss på Visstidsbemanningen arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska/skötare ute i regionens verksamheter. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på vilken avdelning, mottagning eller hälsocentral du arbetar på.

Ange gärna i din ansökan var du önskar arbeta, gällande avdelning, mottagning och/eller hälsocentral. Arbetet innefattar skiftarbete samt helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

För att arbeta som undersköterska eller skötare hos oss behöver du ha gymnasiekompetens inom vård och omsorg eller skötarutbildning, alternativt slutförd termin tre på sjuksköterskeprogrammet eller läkarprogrammet.

För att arbeta som sjukvårdsbiträde hos oss behöver du ha påbörjat en utbildning till undersköterska, skötare, sjuksköterska alternativt läkare.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du har ett professionellt förhållningssätt och bemöter alltid patienter, anhöriga och kollegor med respekt och empati. Du har en positiv inställning och bidrar till ett bra arbetsklimat.

Du har även goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Goda datakunskaper krävs då all dokumentation sker via dator.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Erfarenhet av akutsjukvård är starkt meriterande.

Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval kommer att ske löpande.

Då vi eftersträvar en snabb rekryteringsprocess rekommenderas du att ha betyg, tjänstgöringsintyg och/eller arbetsgivarintyg samt 2 vidtalade referenser klara redan vid en eventuell intervju.

Ansök här