<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till klinisk kemi och transfusionsmedicin i södra Hälsingland

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Hos oss på laboratoriemedicin södra Hälsingland arbetar vi tillsammans och nära kunden med ständig utveckling, teknik och leveranser av hög kvalitet. Detta kan innebära arbete med mätbara mål, produktionsstyrning, lean- och förbättringsloggar. Vi tycker att det är viktigt att våra kollegor har en god arbetsmiljö, just därför sätter vi stort fokus på ledarskap och jämställdhetsfrågor. Vi vill skapa en trivsam arbetsplats, där personalen kan känna sig trygg, värdefull och kreativ.

Placeringsort: Bollnäs eller Söderhamn med tjänstgöring på båda orterna.

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska är självständigt och du kommer att ta egna beslut samtidigt som du arbetar i ett lag.

Dina främsta arbetsuppgifter är att arbeta med tappning av blodgivare och allt som hör till denna process. Tjänsten innebär mycket kontakt med blodgivare och vi lägger därför stor vikt vid egenskaper såsom god social kompetens och flexibilitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Vi ser till dina personliga egenskaper och söker dig som har stort engagemang, en god organisations- och samarbetsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och arbetar självständigt såväl som tillsammans med dina kollegor. Att du har ett gott bemötande och professionell attityd samt en ödmjuk inställning ser vi som en självklarhet.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi på klinisk kemi och transfusionsmedicin i södra Hälsingland välkomnar dig med din ansökan! Tillsammans driver vi samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg.

Ansök här