<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Specialistläkare i neurologi till neurologmottagningen i Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Neurologmottagningen är en del av VO Specialmedicin. Mottagningen har ansvar för det neurologiska specialistområdet. Det är en poliklinisk verksamhet som ansvarar för hela Region Gävleborgs patienter. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och neuropsykologer. Vi arbetar tillsammans med ett neurorehabteam för att möjliggöra för våra patienter att få så gott omhändertagande som möjligt. Vi har en dagvård där vi tillhandahåller behandling för flertalet av våra patienter.
Arbetet på mottagningen sker dagtid måndag-fredag.

Se gärna vårt reportage i tidningen Neurologi via länken : http://www.neurologiisverige.se/wp-content/uploads/2019/03/Neurologi-1_19-till-web-opt.pdf

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla neurologmottagningens redan nu högkvalificerade arbete ytterligare.

Vi har fem specialister/överläkare på plats samt tre ST-läkare, men behöver dig för att vi ska bli ett komplett team.

Som specialist på neurologmottagningen får du ett omväxlande arbete i en poliklinisk och konsulterande verksamhet. I arbetsuppgifterna innefattas mottagningsbesök och att bedöma inkommande remisser. Konsultera i neurologiska frågeställningar för sjukhus och primärvård inom hela Region Gävleborg. Att handleda läkare under utbildning på kandidat-, AT- och ST-nivåuppgifter.

Stora möjligheter till utveckling inom neurologi, både för dig som läkare och tillsammans med mottagningen.

Kvalifikationer

Specialistkompetens inom neurologi med svensk läkarlegitimation.

Du har ett gediget intresse av vår specialitet och vill vara med och påverka den framtida utvecklingen av specialiteten inom regionen.

• Vi vill att du som person är professionell, ansvarstagande och flexibel.
• Lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.
• Du skall ha en god organisatorisk förmåga, samt tycka om att arbeta självständigt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper

Ansök här