<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Systemutvecklare till IT, egenutveckling och integrationer

På IT-avdelningen är vi ca 130 anställda. Vi servar många typer av verksamheter och jobbar i team med helhetsperspektiv vilket gör att arbetsuppgifterna kan vara varierade. Som anställd hos oss får du chansen att bredda dina kunskaper ytterligare och samtidigt möjligheten att specialisera dig. Här finns stora möjligheter att påverka såväl innehåll som upplägg på arbetet.

På IT-avdelningen ser vi det viktigt att arbeta med ständigt förbättringsarbete. Din trivsel och delaktighet är viktig för oss.

Beskrivning av förmåner:
Som anställd hos oss har du möjlighet till bl a flextid, semesterdagsväxling, arbete på distans och utökad semester utifrån ålder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team av systemutvecklare/integrationsutvecklare.

Du kommer primärt att jobba med utveckling och drift av integrationer i vårt integrationsteam. Teamet ansvarar tillsammans för arbetsfördelning och daglig drift samt felsökning i integrationsplattformen.

Du kommer att arbeta nära verksamhetens beställare med att göra behovsanalyser, förtydliga önskemål vid behov och kvalitetssäkring. I grupperingen ingår även våra andra utvecklare på IT-avd.

Kvalifikationer

Data- eller systemvetenskaplig utbildning på högskolenivå, arkitektur eller på annat sätt inhämtat motsvarande kompetens. Erfarenhet av utvecklingsverktyg som .NET, C# , MS Visual Studio, och MS SQL-server är krav. God kännedom om serviceorienterade lösningar, gärna WCF-kunskaper. Kunskap om och erfarenhet av BizTalk eller andra integrationsmotorer är meriterande, så även XML, XSLT och JSON. Kännedom om och erfarenhet av Azure och testdriven utveckling likaså.

Ansök här