<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Distriktssköterska/sjuksköterska till Storvik Din hälsocentral

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Storvik Hälsocentral har ca 6200 listade patienter. Vi bedriver en nära vård till våra patienter med mottagningsbesök och hembesök. Sedan 2 år tillbaka sammarbetar vi med Sandviken Norra och Sandviken Södra i Familjeläkarjourens lokaler i Sandviken för våra akuta patienter. Del av arbetet kommer därför att förläggas i Sandviken. Vi ser även att del av arbetet kan komma att läggas på Familjeläkarjouren kvällstid och helg.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som i ett långsiktigt perspektiv vill bli vår nya kollega, då vi behöver utöka vår distriktssköterska/sjuksköterskebemanning.

Arbetet omfattar sedvanligt mottagningsarbete av både planerad och akut karaktär, telefonrådgivning och hembesök. På hälsocentralen arbetar vi även med sjuksköterskeledda mottagningar, så som astma/KOL, diabetes, sårmottagning, inkontinensmottagning samt hälsosamtal och BVC.

Beredskapstjänstgöring helg ingår i tjänsten med 3-4 pass/år.

Viss kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Har du tidigare arbetat med hembesök eller akutsjukvård ser vi det som positivt. Är du vidareutbildad diabetessköterska eller astma/KOL sköterska är det särskilt meriterande.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras

Ansök här