<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till vuxenpsykiatrisk mottagning Söderhamn

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Söderhamn är en allmänpsykiatrisk mottagning för invånare över 18 år. Hos oss arbetar olika yrkeskategorier i team.
Som Sjuksköterska ingår du i teamarbetet och arbetsuppgifterna består av bl.a stödjande samtal, medicinsk uppföljning och sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vi är en relativt liten mottagning med drygt 25 anställda. Vår mottagning präglas av en god arbetsmiljö där vi har omsorg om varandra.

Arbetsuppgifter

Målgruppen är patienter med specialistpsykiatrisk problematik. Huvudfokus på ADHD/ADD men i arbetsuppgifterna ingår vård och behandling av alla specialispsykiatriska diagnoser.Telefonrådgivning via TeleQ enligt schema. Samverkan med vårdgrannar. Vi bedriver ett teambaserat arbete men dina uppgifter kräver också ett självständigt arbetsupplägg.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska Meriterande är tidigare psykiatriskt arbete och en specialistpsykiatrisk vidareutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är kreativ och flexibel. Ett gott bemötande är av stor vikt framförallt vad gäller våra patienter men även mellan kollegor. Vi har ett mycket gott arbetsklimat på mottagningen som ska fortsätta vara gott. Vi söker dig som har erfarenhet av psykiatriskt arbete.

Körkort erfordras

Ansök här