<< Tillbaka till listan över lediga jobb

Sjuksköterska till Ortopedmottagning Gävle

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Ortopedkliniken i Gävleborg är en länsgemensam verksamhet som bedriver akut sjukvård, elektiv kirurgi samt dagkirurgisk verksamhet. Ortopedi är en specialitet på frammarsch. Vi är en av de största opererande verksamheterna i Region Gävleborg och behandlar, opererar och vårdar patienter med sjukdomar, skador och smärtor i muskler och skelett. Inom verksamhetsområdet ortopedi finns mottagningserksamhet och vårdavdelningar i Gävle och Hudiksvall.

På ortopedmottagningen i Gävle har vi planerad verksamhet där vi ger vård och behandling till patienter i alla åldrar.

Vårdavdelning 112O har ansvar för inneliggande vård åt patienter med akuta besvär samt för elektiva patienter som opererats.

Vi lägger stor vikt vid att våra patienter får en kvalitativ vård och har flera pågående utvecklingsarbeten där alla medarbetare är viktiga för en god utveckling av vården.

Arbetsuppgifter

Hos oss på ortopedmottagningen Gävle kommer Du att arbeta som sjuksköterska med bl a telefonrådgivning och bokningar av mottagningsbesök.
Vi erbjuder dig;
- Dagtidsarbete
- Trivsam patientfokuserad miljö
- Goda utvecklingsmöjligheter
- Generöst friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- Möjligheten att växla semesterdagstillägget till extra semesterdagar

Ett omväxlande arbete i en arbetsgrupp med god sammanhållning.

Låter detta intressant så är Du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!


Kvalifikationer

Nu söker vi Dig som är legitimerad sjuksköterska för arbete hos oss på ortopedmottagningen Gävle. Erfarenhet från ortopedi, mottagningsarbete eller telefonrådgivning ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att dina personliga egenskaper stämmer överens med Region Gävleborgs värdegrund,
* Professionalism & ansvar
* Respekt & ödmjukhet och
* Öppenhet & ärlighet.

Ansök här